GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δουλειά δεν είναι ντροπή - Αυτοί οι... επαγγελματίες όμως αποτελούν την εξαίρεση

Οι… τέλειες φωτογραφίες του Instagram κρύβουν πολλά μυστικά αλλά και φαντασία. Στην πλατεία Tha Pae, στο Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη συναντ...

Οι… τέλειες φωτογραφίες του Instagram κρύβουν πολλά μυστικά αλλά και φαντασία. Στην πλατεία Tha Pae, στο Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη συναντά κανείς… «επαγγελματίες» τους οποίους προσλαμβάνουν οι χρήστες του Instagram ώστε να τρομάζουν τα περιστέρια που βρίσκονται στην πλατεία εξασφαλίζοντάς τους την τέλεια φωτογραφία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, η πλατεία Tha Pae φημίζεται για τα πολλά περιστέρια που κινούνται τριγύρω σε όλη την έκτασή της. Τις περισσότερες φορές, όμως, δεν είναι τρομερά δραστήρια και δεν πετούν γύρω από τα κεφάλια των ανθρώπων, όπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τάση της εποχής του Instagram έχει επιβάλλει ανθρώπους να εργάζονται με μοναδικό σκοπό να τρομάξουν τα περιστέρια ώστε οι ταξιδιώτες, προερχόμενοι κυρίως από το εξωτερικό, να καταφέρουν να τραβήξουν την επιθυμητή λήψη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που έχει κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο, αυτοί οι εργαζόμενοι αποκαλούνται «spookers περιστεριών» και χρεώνουν 20 μπατ (περίπου $ 0,65 δολάρια) για να τρομάξουν τα περιστέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση