GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ! Ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας από τον Μπακογιάννη με ψήφο Βουλγαράκη...

Σε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας οδηγήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, υπό την πίεση της αντιπολίτευ...

Σε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας οδηγήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, υπό την πίεση της αντιπολίτευσης. 
Η σύγκληση έγινε προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικό με ψήφισμα τη αντιπολίτευσης για την απόσυρση του άρθρου 179 του «αναπτυξιακού νόμου» για την ιδιωτικοποίηση κρίσιμων δημοτικών υπηρεσιών, όπως η καθαριότητα, το πράσινο και ο ηλεκτροφωτισμός.

O κ. Μπακογιάννης ανταποκρίθηκε στο αίτημα 20 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και συγκάλεσε συνεδρίαση Δ.Σ. Με οριακή πλειοψηφία και με ψήφο-στήριξη από τον Γ. Βουλγαράκη, το ψήφισμα –πρόταση της αντιπολίτευσης για την απόσυρση του άρθρου 179, δεν πέρασε.

Συγκεκριμένα, η ψηφοφορία είχε το εξής αποτέλεσμα:
Παράταξη Μπακογιάννη (20) και Βουλγαράκης (1) καταψήφισαν.
Από πλευράς αντιπολίτευσης υπερ της κατάργησης του άρθρου 179 ψήφισαν: Ανοιχτή Πόλη, 3 από τους 6 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Γερουλάνου (απουσίαζαν Γερουλάνος, Αποστολόπουλος, Αγγελόπουλος), οι δυο παρατάξεις του Ανταρσία, το ΚΚΕ και 3 από τη Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση