GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα: Η ζώνη ασφαλείας θα βοηθήσει την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Για την κατάσταση στη Συρία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Μπουράκ Οζουγκεργκίν. Ο πρέσβη...

Για την κατάσταση στη Συρία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Μπουράκ Οζουγκεργκίν.

Ο πρέσβης της Τουρκίας τόνισε την ανάγκη για δημιουργία ζώνης ασφαλείας η οποία, όπως επισημαίνει, θα βοηθήσει και στη μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

"Εκτός από τον τρόμο πληρώσαμε υψηλό τίμημα ως αποτέλεσμα συριακής κρίσης, με τη μορφή της άστατης μετανάστευσης. Όπως γνωρίζετε, φροντίζουμε σχεδόν 4 εκατ. ανθρώπους για περίπου 10 χρόνια. Στοχεύουμε να εγκαταστήσουμε μια 'Ζώνη Ασφαλείας' στα βόρεια της Συρίας για να διευκολύνουμε την ασφαλή και οικειοθελή επιστροφή των εκτοπισμένων Σύρων. Αυτό θα πρέπει να βοηθήσει τη μείωση της μεταναστευτικής πίεσης τόσο για την Τουρκία όσο και για την Ελλάδα" είπε μεταξύ άλλων ο Οζουγκεργκίν.

Δείτε το βίντεο από το Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση