GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα της οικογένειας και των φίλων του Πέτρου Τατσόπουλου για τους σωτήρες του - ΦΩΤΟ

Την απέραντη ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που έσωσαν τη ζωή του συγγραφέα και πρώην βουλευτή εκφράζουν οι συγγενείς και οι φίλοι του Π...

Την απέραντη ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που έσωσαν τη ζωή του συγγραφέα και πρώην βουλευτή εκφράζουν οι συγγενείς και οι φίλοι του Πέτρου Τατσόπουλου.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο φίλος του Απόστολος Δοξιάδης γράφει χαρακτηριστικά: «Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου».

«Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας», προσθέτει ο Απόστολος Δοξιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση