GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσκεψη στην εγγονή του είχε άσχημη κατάληξη - Η μήνυση και η καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Τον μπελά του βρήκε ένας 66χρονος από την Αθήνα όταν πήγε να επισκεφτεί την 18χρονη φοιτήτρια εγγονή του η οποία μένει λίγο έξω από τ...

Τον μπελά του βρήκε ένας 66χρονος από την Αθήνα όταν πήγε να επισκεφτεί την 18χρονη φοιτήτρια εγγονή του η οποία μένει λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν η 18χρονη ζήτησε από τον παππού και τη γιαγιά της να αποχωρήσουν από το σπίτι. Η κοπέλα πρόσφατα μετακόμισε στην Καλαμάτα, προκειμένου να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και οι παππούδες της είχαν πάει εκεί για να την επισκεφτούν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό έφερε ένταση μεταξύ τους και υπήρξε διαπληκτισμός, ενώ σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η 18χρονη, ο 66χρονος τη χαστούκισε και την εξύβρισε. Στο περιστατικό ήταν μπροστά και φίλος της κοπέλας, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι. Μετά τη μήνυση της 18χρονης ο 66χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμάτας.

Ο 66χρονος κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου και δικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκισης και χρηματική ποινή.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση