GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Μία νεκρή και πέντε τραυματίες σε τροχαίο

Μία ηλικιωμένη νεκρή και πέντε τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο μικρές αδελφούλες, είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου που σημειώθ...

Μία ηλικιωμένη νεκρή και πέντε τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο μικρές αδελφούλες, είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη 80χρονη γυναίκα, μαζί με ακόμη τρία άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα περίπου 35 ετών, με τα δύο της παιδιά, δύο κοριτσάκια ηλικίας 5 και 2,5 ετών.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε επιτόπου. Η μητέρα των παιδιών, παρά την αρχική πληροφόρηση, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως τα δυο της κοριτσάκια δεν ήταν τόσο τυχερά.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η 5χρονη είναι πολυτραυματίας, ενώ φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η μικρότερη αδελφούλα της έχει υποστεί κάταγμα στη λεκάνη και στο πόδι.

Τα παιδιά θα μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο, επέβαιναν στο πίσω μέρος η 80χρονη που έχασε τη ζωή της, και δίπλα της ο γιος της 55 ετών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Οδηγός ήταν ένας 57χρονος, και συνοδηγός η σύζυγός του 56 ετών. Και οι δύο θα μπουν στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου, καθώς φέρουν βαριά τραύματα.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση