GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λαμία εξαιτίας... δύο αλόγων - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία, όταν δύο άλογα, άγνωστο πως, το έσκασαν από το χώρο που τα είχε αφήσει ο ιδιοκ...

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία, όταν δύο άλογα, άγνωστο πως, το έσκασαν από το χώρο που τα είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης τους και κινήθηκαν προς τον δρόμο Λαμίας - Μοσχοχωρίου.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, πολλά ήταν τα οχήματα που ακινητοποιήθηκαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας που έφτασε στο σημείο, κατάφερε να περάσει το ένα από τα δύο ζώα από το δρόμο απέναντι στο χωράφι. Το δεύτερο όμως, που ήταν και πιο μεγαλόσωμο δεν μπορούσε να περάσει πάνω από το προστατευτικό στηθαίο και συνέχιζε να κινείται μέσα στο δρόμο.

Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά προκειμένου με τη βοήθεια και των οδηγών, το άλογο να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα και να κινηθούν ξανά τα αυτοκίνητα. Αρκετή ώρα μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ο ιδιοκτήτης τους, που ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο για να μαζέψει τα άλογα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση