GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν τους χωράει η Βρετανία - «Μετακομίζουν» ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Είχε ακουστεί και πριν από μερικούς μήνες αλλά δεν δόθηκε έκταση. Τώρα, στο πλαίσιο της έξι εβδομάδων άδειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η ...

Είχε ακουστεί και πριν από μερικούς μήνες αλλά δεν δόθηκε έκταση. Τώρα, στο πλαίσιο της έξι εβδομάδων άδειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σκεφθούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μία δεύτερη βάση, ένα δεύτερο σπιτικό όπου θα περνούν πολύ μεγάλο διάστημα του έτους.

Φυσικά, ο Χάρι και η Μέγκαν σκέφτονται να ζήσουν στην Καλιφόρνια και φέρεται το επερχόμενο ταξίδι τους να είναι ένα τεστ για τη μελλοντική διαμονή τους στη γενέτειρα της Δούκισσας του Σάσεξ. Αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του μικρούλη Άρτσι στις ΗΠΑ ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν αναμένεται να περάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών με τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εξέφρασαν την επιθυμία τους να φύγουν από τη Μεγάλη Βρετανία. Σε συνέντευξή του σε ντοκιμαντέρ του ITV ο Χάρι περιέγραψε το Κέιπ Τάουν ως ένα απίθανο μέρος για να γίνει η βάση μας. Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως το ζευγάρι προτιμά τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, πηγή των Ανακτόρων που μίλησε στη Sun, ανέφερε ότι προσωπικό που εργάζεται για τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρλο ανησυχεί ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να οδηγήσει το ζευγάρι σε έξοδο από τη βασιλική οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση