GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ σε αγώνα μπέιζμπολ - Φώναζαν «κλείστε τον μέσα» - ΒΙΝΤΕΟ

Θεατές σε αγώνα μπέιζμπολ στην Ουάσιγκτον αποδοκίμασαν την Κυριακή τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια. Ο...

Θεατές σε αγώνα μπέιζμπολ στην Ουάσιγκτον αποδοκίμασαν την Κυριακή τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια.

Οι θεατές άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Αμερικανό πρόεδρο, όταν η εικόνα του εμφανίστηκε σε μια τεράστια οθόνη. Στη συνέχεια προβλήθηκε η εικόνα στρατιωτών που βρίσκονταν μεταξύ των θεατών και οι αποδοκιμασίες σταμάτησαν, όμως αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «Κλείστε τον μέσα».

Πρόκειται για το σύνθημα που χρησιμοποιούσε συχνά ο Τραμπ στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις αναφερόμενος στη Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραμπ βρίσκεται στο στόχαστρο μιας κοινοβουλευτικής έρευνας. Οι Δημοκρατικοί θέλουν να αποδείξουν ότι άσκησε πίεση στην Ουκρανία ώστε να λάβει πληροφορίες που θα έθεταν σε δύσκολη θέση τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση