GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αιχμές της Μάιλι Σάιρους για τον πρώην σύζυγο και την πρώην ερωμένη της - ΦΩΤΟ

Διπλοχωρισμένη τη βρήκε το φθινόπωρο τη Μάιλι Σάιρους, καθώς όχι μόνο πήρε διαζύγιο από τον Κρις Χέμσγουορθ αλλά χώρισε και από την π...

Διπλοχωρισμένη τη βρήκε το φθινόπωρο τη Μάιλι Σάιρους, καθώς όχι μόνο πήρε διαζύγιο από τον Κρις Χέμσγουορθ αλλά χώρισε και από την πέτρα του σκανδάλου στον γάμο της, Κέιτλιν Κάρτερ.

Αν και από τον Ιούνιο κανείς από τους δύο δεν φορούσε τη βέρα του, ήταν τον Αύγουστο που ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός τους, ενώ μία ημέρα μετά η Μάιλι φιλιόταν στο κατάστρωμα πολυτελούς θαλαμηγού με την Κάρτερ. Ωστόσο, πρόσφατα έπεσαν τίτλοι τέλους και σ' αυτήν τη σχέση καθώς οι δυο τους χώρισαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από ένα πολύ σύντομο ειδύλλιο.

Η popstar θέλησε να μοιραστεί μάλλον τον πόνο της αλλά και να ρίξει τις μπηχτές της και στους δύο πρώην ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου ξυπνά με τη συντροφιά δύο σκύλων.

Όπως σημείωσε στην ανάρτησή της "επανέφερα στη μνήμη μου την αγάπη χωρίς όρια. Το καλύτερο με τα ζώα είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες. Ζουν με τον χρυσό κανόνα. Αγαπάνε και αγαπιούνται. Τίποτα στο ενδιάμεσο. Ούτε ερωτήσεις σχετικά με περιουσία, καριέρα, ταλέντο, φυλή, ηλικία, φύλο... Ανταποδίδουν την αγάπη στο εκατονταπλάσιο και το μόνο που θέλουν είναι να τα φροντίζεις ως αντάλλαγμα για την αφοσίωση, την αξιοπιστία και την πίστη τους (μου θυμίζει κάποιον)".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση