GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη Τούρκος δημοσιογράφος για την κριτική στην επιχείρηση στη Συρία

Χειροπέδες πέρασε η τουρκική αστυνομία στον υπεύθυνο ιστότοπου αντιπολιτευόμενης τουρκικής εφημερίδας, λόγω της δημοσίευσης πληροφορι...

Χειροπέδες πέρασε η τουρκική αστυνομία στον υπεύθυνο ιστότοπου αντιπολιτευόμενης τουρκικής εφημερίδας, λόγω της δημοσίευσης πληροφοριών ότι ανάμεσα στα θύματα της τουρκικής επιχείρησης υπήρχαν και άμαχοι, κάτι που διαψεύδει η Άγκυρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Birgun, «o υπεύθυνος του ιστότοπού μας Χακάν Ντεμίρ τέθηκε υπό κράτηση αφού συνελήφθη στο σπίτι του νωρίτερα σήμερα. Πιστεύουμε πως η σύλληψή του συνδέεται με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπό μας».

Η Birgun δεν διευκρίνισε ποια άρθρα της ενδέχεται να προκάλεσαν την αντίδραση των τουρκικών αρχών, όμως η εφημερίδα δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις την Τετάρτη αφού δημοσίευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες άμαχοι σκοτώθηκαν από τα τουρκικά πλήγματα στη Συρία, κάτι που διαψεύδει η Άγκυρα.

Οι Αρχές της Τουρκίας έχουν ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον όσων εκφράζονται στο Διαδίκτυο εναντίον της επιχείρησης του στρατού της χώρας στη Συρία.

Η Birgun είναι μία μικρή, αριστερή εφημερίδα της αντιπολίτευσης η οποία βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο των αρχών της Τουρκίας.

Η σύλληψη του δημοσιογράφου αυτού πραγματοποιήθηκε μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία έχουν ξεκινήσει έρευνες εναντίον 78 χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι φέρονται να διέσπειραν «προπαγάνδα» στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγει η Τουρκία στη βορειοανατολική Συρία.

«Έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον 78 ατόμων που διέσπειραν τρομοκρατική προπαγάνδα», επεσήμανε η τουρκική αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

1 σχόλιο

  1. Το Μέγα Σκάνδαλο της NOVARTIS ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ στην Ελλάδα η κυβέρνηση Σύριζα Τσίπρα Καμμένου ,αντί να επιδιώξει όπως όλες οι χώρες από την NOVARTIS να αποζημιώσει την χώρα μας από την ζημία που υπέστη εξ αιτίας της και των πρακτικών της στράφηκε εναντίων των πολιτικών της αντιπάλων προκειμένου να τους εξοντώσει, και μάλιστα αυτούς που επί Πρωθυπουργίας τους ή επί Υπουργίας τους μείωσαν την φαρμακευτική δαπάνη κατά πολλά δισεκατομμύρια ευρώ.. Επίσης είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους το γεγονός ότι προκειμένου να τους έχει εκλογική πελατεία δεν άγγιξε τους χιλιάδες γιατρούς που συνταγογραφούσαν υπέρμετρα και καταχρηστικά εις βάρος της υγείας των ασθενών και του Ελληνικού Δημοσίου προκειμένου να έχουν ωφέλεια από τις φαρμακευτικές εταιρίες, έχω προσωπική άποψη και πάθημα……..Και ζητώ να προσεχθεί και να τύχει εξέτασης το εξής γεγονός, η μη επιδίωξη της κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου αλλά και προσωπικά των ίδιων γιατί αν το ήθελαν αυτοί θα γινότανε να μην επιδιωχθεί αποζημίωση από την NOVARTIS όπως έγινε από άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο με ποια λογική έγινε? Η εταιρία αυτή ωφελήθηκε τα μέγιστα!!! Από την Ελληνική πλευρά ποιοι ωφελήθηκαν? ΄Και με τι? Σε είδος? Σε παροχές? Γιατί σε αυτές τις δουλειές δεν πας για την ψυχή της μάνας σου. Και τελειώνω με την εξής επισήμανση, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΙΣΌΒΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση