GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,Άδωνις Γεωργιάδης,μιλώντας στην 4η Ευρω - Αρα...

Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,Άδωνις Γεωργιάδης,μιλώντας στην 4η Ευρω - Αραβική Διάσκεψη.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, έχουν γίνει πολλά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει. «Η Ελλάδα έχει πολιτική σταθερότητα, κάτι που αποτελεί βασικό παράγοντα για τις επενδύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Η κυβέρνηση, είπε. έχει τη σωστή οικονομική ατζέντα με ένα μείγμα από ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις που αλλάζει το επενδυτικό τοπίο στη χώρα. Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τις επενδύσεις δημιουργείται ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τους επενδυτές, κάτι που αποτιμάται θετικά από τις αγορές με το κόστος δανεισμού της Ελλάδας να υποχωρεί σε ιστορικά χαμηλά, πρόσθεσε.

«Οι τράπεζες αρχίζουν να πατούν γερά στα πόδια τους, επενδύσεις που ήταν μπλοκαρισμένες επι χρόνια ξεκινούν, όπως για παράδειγμα το Ελληνικό και η Ελλάδα αρχίζει να αποτελεί φιλικό προορισμό για τους επενδυτές» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Κλείνοντας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε λόγο για τους ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας με τον Αραβικό κόσμο, τονίζοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί πάντα φιλικό προορισμό για το σύνολο του Αράβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση