GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Αναστασιάδη

Την Κύπρο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλί...

Την Κύπρο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com, η επίσκεψη Νίκου Δένδια αποφασίστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Κατά την παρουσία του στην Κύπρο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα ενημερώσει εκτενώς για τα όσα ειπώθηκαν πίσω από κλειστές πόρτες, κατά την παρουσία του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στην Αθήνα. Ασφαλείς πληροφορίες τονίζουν ότι το περιεχόμενο των Ελληνοαμερικανικών διαβουλεύσεων σε αυτή την κρίσιμη χρονικά συγκυρία για την Κυπριακή Δημοκρατία είναι τέτοιο, που καθιστούσε την έκτακτη επίσκεψη του Νίκου Δένδια επιβεβλημένη.

Σκοπός της επίσκεψης είναι και ο συντονισμός Λευκωσίας-Αθήνας υπό το φως των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων και ενόψει του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, στις 14 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση