GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράμα στα Ανάκτορα - Επίθεση από τον Χάρι στα ΜΜΕ - Αιφνιδιασμένοι ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ

Νέο δράμα ταλανίζει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εξαπολύσει επίθεση κατά των βρετανι...

Νέο δράμα ταλανίζει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εξαπολύσει επίθεση κατά των βρετανικών ΜΜΕ αγνοώντας τις υποδείξεις των συμβούλων του και κυρίως χωρίς να ενημερώσει πρώτα τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο ή τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο Χάρι σε ανακοίνωσή του κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι εξαπολύουν αδιάκοπα προπαγάνδα και υποβάλλουν τη σύζυγό του σε bullying, τονίζοντας ότι φοβάται πως η Μέγκαν έχει πέσει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων με την αείμνηστη μητέρα του πριν από τον θάνατό της. Σύμφωνα με πηγές των Ανακτόρων, οι σύμβουλοί του συνέστησαν στον Χάρι να μην εκδώσει την ανακοίνωση αυτή στη διάρκεια της περιοδείας του στην Αφρική καθώς θα αποπροσανατόλιζε από τους στόχους αυτής και τον θετικό της απόηχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κάρολος όπως και ο Ουίλιαμ πληροφορήθηκαν για τη σφοδρή επίθεση του Χάρι μόνο όταν δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση, όπως μετέδωσαν οι Times. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τους ισχυρισμούς.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε σε ένα νέο ιστότοπο των 'Σάσεξ' που δημιουργήθηκε ειδικά την Τρίτη και σύμφωνα με τους Times, χρησιμοποιήθηκε διαφορετικό site και διαφορετική νομική ομάδα από αυτήν που αναλαμβάνει συνήθως τη βασιλική οικογένεια προκειμένου να διαφοροποιηθεί η ομάδα του Χάρι από αυτήν την ενέργεια.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της Mail on Sunday, επειδή η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε ιδιωτική επιστολή της Μέγκαν στον αποξενωμένο πατέρα της Τόμας Μαρκλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση