GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τρίτη φορά συνελήφθη η Τζέιν Φόντα έξω από το Καπιτώλιο - Δείτε γιατί - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Είπε ότι θα πηγαίνει σε όλες τις διαδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή και το έκανε. Και συνελήφθη και για τρίτη φορά. Αυτό όπως φαίνε...

Είπε ότι θα πηγαίνει σε όλες τις διαδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή και το έκανε. Και συνελήφθη και για τρίτη φορά. Αυτό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν έριξε το ηθικό της το οποίο παραμένει ακμαιότατο.

Η θρυλική Τζέιν Φόντα είχε δηλώσει ότι τώρα που ζει στην Ουάσινγκτον θα είναι πιο δραστήρια σε διαδηλώσεις σχετικά με το κλίμα και "όσο το γέρικο κορμί μου πουλάει, θα δίνω το 'παρών'" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό.

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, πίσω από... της φυλακής τα σίδερα δεν ήταν μόνη της, καθώς μαζί ήταν και ο συνάδελφός της ο 71χρονος ηθοποιός Τεντ Ντάνσον.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η Χάνα Τζούελ της Washington Post, το οποίο έδειχνε τον Ντάνσον με χειροπέδες, να κρατείται από την αστυνομία έξω από το Καπιτώλιο. Όταν ρωτήθηκε αν έχει συλληφθεί άλλη φορά ο ηθοποιός απάντησε ότι δεν έχει ποτέ περάσει από αυτήν τη διαδικασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Daily Mail, Πηγή φωτό: AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση