GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύφθηκε το "κωδικό όνομα" που χρησιμοποιούν για τη βασίλισσα Ελισάβετ οι σωματοφύλακες της

Το “κωδικό όνομα” που χρησιμοποιούν για τη βασίλισσα Ελισάβετ οι βοηθοί και οι σωματοφύλακες της κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της απο...

Το “κωδικό όνομα” που χρησιμοποιούν για τη βασίλισσα Ελισάβετ οι βοηθοί και οι σωματοφύλακες της κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της αποκάλυψε πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως υποστήριξε η πηγή, οι βοηθοί και οι σωματοφύλακες της την αποκαλούν Σάρον προκειμένου να προστατέψουν την ταυτότητά της. Η πηγή σημείωσε ότι δεν είναι λίγες και οι φορές που αναφέρονται σε αυτήν χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο όνομα ή το γράμμα Σ σε επιστολές και έγγραφα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πέραν από το “κωδικό όνομα” για την προστασία της η βασίλισσα Ελισάβετ ‘ακούει’ και σε άλλα ονόματα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος την αποκαλεί Λίλιμπετ και τα παιδιά του πρίγκιπα Ούιλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον την λένε Γκαν - Γκαν.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση