ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στα γραφεία της ΕΙΗΕΑ

Share it:

Τα γραφεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΙΗΕΑ:

"Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας αποδέχθηκε την σχετική πρόσκληση και επισκέφθηκε, σήμερα, τα γραφεία της Ένωσης.

Τον υποδέχθηκε το Δ.Σ. και εκπρόσωποι λοιπών μελών της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ . Νίκος Χατζηνικολάου τον καλωσόρισε εκ μέρους της Ένωσης και του ανέπτυξε τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ημερήσιων Εφημερίδων.

Έγινε διεξοδική ανάλυση και ανταλλαγή απόψεων.

Ο κ Στέλιος Πέτσας προσήλθε ενημερωμένος γύρω από τα θέματα του κλάδου και δεσμεύτηκε για να βρει λύσεις".

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση