GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τον Θ. Γιαννόπουλο! «Αναξιοποίητος παραμένει μαστογράφος στα Καμένα Βούρλα...»

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο   τ. Υφυπουργό Υγείας Ομ. Καθηγητή Χειρουργικής ΕΚΠΑ  Επανέρχομαι και πάλι σε ένα θέμα που πολλές φορέ...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο  
τ. Υφυπουργό Υγείας
Ομ. Καθηγητή Χειρουργικής ΕΚΠΑ 

Επανέρχομαι και πάλι σε ένα θέμα που πολλές φορές το έχω θίξει του Μαστογράφου στο Κ.Υ. Καμένων Βούρλων.

Είναι αδιανόητο ένα τέτοιο μηχάνημα να μένει ανεκμετάλλευτο που θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης σε όλες τις γυναίκες του Δήμου Καμ. Βούρλων και ευρύτερα.

Η δικαιολογία ότι προέρχεται από ΕΣΠΑ και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί έστω κάπου αλλού είναι ψευδής. Ήταν δικαιολογία της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου και 5ης ΥΠΕ αλλά εμάς μας ενδιαφέρει το Κ. Υ. Καμένων Βούρλων που μπορούμε να αξιοποιήσουμε το Μαστογράφο με κατάλληλες και στοχευμένες παρεμβάσεις.

Η πρότασή μου είναι συγκεκριμένη ως Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αθανασίου Γιαννόπουλου «Κοινωνική Παρέμβαση και Δράση» εφόσον βέβαια οι αρμόδιες αρχές, η 5η ΥΠΕ και οι κ.κ. Υπουργοί θελήσουν να υιοθετήσουν τις προτάσεις μου (αμφιβάλω εάν οι κ.κ. Υπουργοί έχουν ενημερωθεί για την ύπαρξη ενός τέτοιου μηχανήματος και πιστεύω ότι ο συνάδελφος ιατρός Βασίλης Κικίλιας θα θελήσει να υιοθετήσει τις προτάσεις μου στο πλαίσιο του μηνός Οκτωβρίου για τον Καρκίνο και γενικότερα για τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για τον προληπτικό έλεγχο δωρεάν μαστογραφιών των γυναικών).

Ο Όμιλος Φίλων Αθανασίου Γιαννόπουλου «Κοινωνική Παρέμβαση και Δράση» θα καλύψει με τεχνολόγο ακτινολόγο τη διενέργεια μαστογραφιών, ο δε Δ/ντής του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ Κώστας Ρεβένας θα θελήσει να καλύψει το διαγνωστικό σκέλος των μαστογραφιών.

Ο Δήμαρχος και ιατρός Γιάννης Συκιώτης θα καταρτίσει μέσω των Αντιδημάρχων και Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων το πρόγραμμα επισκέψεων και μετακίνησης των γυναικών από τα διάφορα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Πιστεύω εάν υιοθετηθούν οι προτάσεις μου αυτές ο Μαστογράφος του Κ. Υγείας των Κ. Βούρλων θα αξιοποιηθεί αλλά κυρίως θα έχουμε έναν προληπτικό έλεγχο των γυναικών του Δήμου Κ. Βούρλων και της ευρύτερης ενδεχομένως περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση