GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς του Βελόπουλου με το ΚΚΕ στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου για το προσφυγικό/μεταναστευτικό. «Τολμάει Υπουργός Άμυνας ...

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

«Τολμάει Υπουργός Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας να πει αυτό το πράγμα; Στον στρατό πήγατε κι εσείς κι εγώ. Λέμε "Αλτ! Τις ει; Αλτ! Τις ει; Πυροβολώ". Κύριε ναύαρχε, αυτό δεν λέμε; "Αλτ! Τις ει; Αλτ! Τις ει; Πυροβολώ" στα σύνορά μας. Ναι ή όχι; Αυτό λέει, κύριοι, ο στρατιωτικός κανονισμός. Το είπε ο Βούλγαρος Υπουργός Άμυνας», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απευθυνόμενος στον απόστρατο Αντισυνταγματάρχη Ειδικών Δυνάμεων και βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Παπαναστάση.

Στις αναφορές Βελόπουλου αντέδρασε έντονα το ΚΚΕ με τον Νίκο Παπαναστάση να αποκαλεί την «Ελληνική Λύση» ρατσιστικό κόμμα.

"Να διαγραφεί από τα πρακτικά η λέξη ρατσιστές, ο άνθρωπος που φόρεσε το εθνόσημο και ορκίστηκε στο έθνος… Είμαστε Έλληνες κύριε Καραθανασόπουλε.. Αυτά κομμένα με εμάς…" απάντησε ο κ. Βελόπουλος.

«Στο τρίτο αλτ να πυροβολείται ο μετανάστης, αυτά έλεγε και η Χρυσή Αυγή» απάντησε στον κ. Βελόπουλο ο Θ. Παφίλης και πρόσθεσε: «Εμείς πολεμήσαμε και τον ιταλικό φασισμό και τον βουλγαρικό… Εντάξει θα την πάρετε τη θέση της Χρυσής Αυγής, μην στεναχωριέστε…Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση