GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκερέρο: Σκληρή ήττα, αλλά θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες

Ο Μιγκέλ Γκερέρο δήλωσε απογοητευμένος απ' την ήττα του Ολυμπιακού απ' τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο υπογράμμισε τη σημασία που έ...

Ο Μιγκέλ Γκερέρο δήλωσε απογοητευμένος απ' την ήττα του Ολυμπιακού απ' τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του να επανακάμψει ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ο Ισπανός επιθετικός χαρακτήρισε «σκληρή» την ήττα των Πειραιωτών στο Βελιγράδι, ωστόσο προσπάθησε να δώσει «σύνθημα» επανάκαμψης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Ήμασταν καλύτερη ομάδα, είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι μας, αλλά μετά την αποβολή επηρεαστήκαμε. Παρ’ όλα αυτά συνεχίσαμε να προσπαθούμε να φτιάξουμε ευκαιρίες, οι λεπτομέρειες σε αυτό το επίπεδο του Champions League παίζουν σημαντικό ρόλο.

Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να επανέλθει και να συνεχίσει να προσπαθεί. Ήταν σκληρό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να επανακάμψουμε, να παίξουμε καλά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση