GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πομπέο: Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν κανόνες στην εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων - ΒΙΝΤΕΟ

“Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα έθνη μας ήρθαν πιο κοντά μέσα από το ΝΑΤΟ και το σχέδιο Μάρσαλ και ο ελληνικός λαός που ζει στην Αμε...

“Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα έθνη μας ήρθαν πιο κοντά μέσα από το ΝΑΤΟ και το σχέδιο Μάρσαλ και ο ελληνικός λαός που ζει στην Αμερική κρατά τους δεσμούς ισχυρούς”, είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Νίκο Δένδια, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

“Είναι ευκαιρία τώρα να προχωρήσουμε σε διμερή θέματα και έχουμε μία καινούργια μέρα στις σχέσεις μας και ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα είναι σύμμαχος στρατηγικής σημασίας στην Ευρώπη και στην ανατολική Μεσόγειο”, ανέφερε ο κ. Πομπέο.

“Οι διπλωμάτες μας θα κάνουν ότι μπορούν για να ξαναγυρίσει η Ελλάδα στο προσκήνιο. Ήδη προωθούμε την Ελλάδα σε αμερικανικές εταιρείες”, σημείωσε ο Αμερικανός υπουργός και πρόσθεσε:

“Οι ΗΠΑ θέλουν να γίνουν σύμμαχος της Ελλάδας σε θέματα ενέργειας και για την ευημερία της Ελλάδας και της ανατολικής Μεσογείου. Τον περασμένο μήνα συναντήθηκα με την ηγεσία της Κύπρου και του Ισραήλ, έχουμε ελεύθερες χώρες με ελεύθερες οικονομίες που θέλουμε να συνεργαστούν στον τομέα της ενέργειας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν κανόνες όσον αφορά στην εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων και κανείς να μην κρατά την Ευρώπη σαν όμηρο”

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση