GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετικός ο Βελόπουλος για την ψήφο των αποδήμων: Δεν μπορεί να ψηφίζει ο "Μεχμέτ" και να μην ψηφίζει ο "Κώστας" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελληνική Λύση συμφωνεί επί της αρχής στην ψήφο των αποδήμων, ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυ...

Η Ελληνική Λύση συμφωνεί επί της αρχής στην ψήφο των αποδήμων, ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Θεωρώ αυτονόητο οι Έλληνες ομογενείς να ψηφίζουν στην Ελλάδα, είναι δικαίωμά τους. Δεν μπορεί να ψηφίζει ο κάθε ελληνοποιηθέντας Ιμπραήμ, Χασάν, Μεχμέτ και να μην ψηφίζει ο Έλληνας, ο Κώστας, ο Γιώργος, ο Νίκος, ο Σταύρος. Άρα σε αυτό συμφωνούμε επί της αρχής”, τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι “στις λεπτομέρειες θα τα βρούμε”, γιατί, όπως είπε, “μας ενώνει ο κανόνας της λογικής, ότι οι ομογενείς είναι Έλληνες και πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα να ψηφίσουν”.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη στάση της Τουρκίας, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι εξέφρασε στον Πρωθυπουργό τις απόψεις του κόμματός του και τόνισε:

«Ζήτησα από τον πρωθυπουργό να μας καλέσει για να ορίσουμε τις κόκκινες γραμμές της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία. Θα επιμείνουμε σε αυτό και θα συνεχίσουμε να επιμένουμε. Αυτό που γίνεται τη στιγμή αυτή είναι βαρβαρότητα. Κόβουν κεφάλια ανθρώπων, τα επιδεικνύουν στις κάμερες, τα ανεβάζουν στα social media και είναι ντροπή, για όλον τον πολιτισμένο κόσμο να ανέχεται αυτή τη βαρβαρότητα».

Ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε πως δεν συζητήθηκε κατά τη συνάντηση το θέμα της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Ελληνική Λύση, είπε ο κ. Βελόπουλος, έχει την πρότασή της και θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, όχι όμως επειδή σηματοδοτεί ιδεολογίες.

«Πρέπει όμως κάποια στιγμή να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι δε μπορεί ένα αριστερό κόμμα να ψηφίζει ένα δεξιό πολιτικό για πρόεδρο και ένα δεξιό κόμμα έναν αριστερό , όχι όμως πολιτικό ή κομματικό πρόσωπο που σηματοδοτεί άλλου ιδεολογίες Πρέπει να βρούμε τον καλύτερο Έλληνα πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό».

Ερωτηθείς τέλος, γιατί η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό ήταν σύντομη, ο κ. Βελόπουλος απάντησε.

«Εγώ δεν είμαι πολιτικός με τη στενή ένοια του όρου για να αμπελοφιλοσοφώ, Είμαι πολιτικός και επιχειρηματίας. Ο επιχειρηματίας ξέρει ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν και ο χρόνος είναι χρήμα. Αφού συμφωνούμε, δεν θα συζητάμε για τις εντυπώσεις. Συμφωνούμε και προχωρούμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση