GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ημέρα της κρίσης στη Βρετανία για το Brexit - Τι εξετάζει το DUP για τη συμφωνία του Τζόνσον

Οι Βορειοϊρλανδοί σύμμαχοι του Μπόρις Τζόνσον θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να υποστηρίξουν μία τροπολογία η οποία θα μπορεί να καθυστερ...

Οι Βορειοϊρλανδοί σύμμαχοι του Μπόρις Τζόνσον θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να υποστηρίξουν μία τροπολογία η οποία θα μπορεί να καθυστερήσει οποιαδήποτε άμεση απόφαση επί της συμφωνίας του Πρωθυπουργού της Βρετανίας για το Brexit, όταν αυτή θα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινοβουλίου αργότερα σήμερα.

"Θα το εξετάζουμε αυτό επισταμένως", δήλωσε ο Νάιτζελ Ντοντς, αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος (DUP), στο ραδιόφωνο του BBC όταν ρωτήθηκε εάν το κόμμα του είναι διατεθειμένο να υποστηρίξει την τροπολογία που εισηγήθηκε ο πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος Ολίβερ Λέτουιν.

"Σίγουρα θα το εξετάσουμε πολύ προσεκτικά", τόνισε.

Το κόμμα DUP έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας λόγω των τελωνειακών συνεπειών της για τη Βόρεια Ιρλανδία.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση