GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ρεπορτάζ"-πρόκληση του CNN Turk πάνω στο γεωτρύπανο Φατίχ - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν προκαλεί μόνο η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης της χώρας στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως προκύπτει και από το ...

Δεν προκαλεί μόνο η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης της χώρας στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ του CNN Turk.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του καναλιού ανέβηκε στο γεωτρύπανο "Φατίχ" που βρίσκεται στα ανοιχτά της Πάφου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι για πρώτη φορά μεταδίδονται εικόνες από το πλοίο που βρίσκεται στη κυπριακή ΑΟΖ, ενώ στο σχόλιο του ανέφερε ότι «μόλις βρεθεί φυσικό αέριο ίσως η Τουρκία χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι».

Ο εν λόγω δημοσιογράφος ανέφερε ότι έφθασε στο σημείο με ελικόπτερο από την Αττάλεια, κάτι που δεν ήταν, όπως επισήμανε, καθόλου εύκολο.

Επίσης στο ρεπορτάζ του ανέφερε ότι το "Φατίχ" εργάζεται 24 ώρες και επτά μέρες τη βδομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι «η δουλειά του γεωτρύπανου δεν είναι εύκολη, είναι μια ευαίσθητη εργασία».

Ταυτόχρονα το CNN Turk φροντίζει στα πλάνα ικανοποιώντας την τουρκική προπαγάνδα να δείχνει και πλάνα της φρεγάτας "Γκαζιάντεπ", η οποία μαζί με άλλες εναλλάξ προστατεύουν, όπως αναφέρει, το γεωτρύπανο 24 ώρες το 24ωρο, ενώ η κάμερα δείχνει και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο που φτάνει την ώρα που γίνονται τα γυρίσματα κατευθυνόμενο προς την φρεγάτα

“Βρέθηκε μέχρι στιγμής φυσικό αέριο; Όχι δεν βρέθηκε. Αλλά μόλις βρεθεί τότε η Τουρκία τότε ή θα το πάρει ή θα καθίσει με τις άλλες χώρες και θα τους πει ‘ελάτε να συμφωνήσουμε, γιατί μας κρατάτε εμάς έξω από αυτό το παιχνίδι;’ και ίσως να χτυπήσει και την γροθιά της στο τραπέζι”, σχολιάζει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

CNN TÜRK Fatih Gemisi'ndeki çalışmaları görüntüledi

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση