GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει o διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για το αιματηρό επεισόδιο σε λύκειο της Αμαλιάδας

Για το πρωτοφανές περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας μίλησε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλε...

Για το πρωτοφανές περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας μίλησε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Βασίλης Δημητρέλος.
Αναφερόμενος στο αιματηρό επεισόδιο, ο κ. Δημητρέλος επισήμανε ότι όλα αυτά συνέβησαν στο πρώτο διάλειμμα όταν οι δύο μαθητές διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια ο ένας μαθητής έφερε χτύπημα στην ωμοπλάτη και τον αγκώνα του συμμαθητή του με αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα με μαχαίρι.
Όπως τόνισε ο κ. Δημητρέλος, στον τραυματισμένο μαθητή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.
«Έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, αποφύγαμε τα χειρότερα», πρόσθεσε ο κ. Δημητρέλος επισημαίνοντας ότι «είναι ένα λυπηρό γεγονός για τη σχολική κοινότητα».
Επίσης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας διευκρίνισε ότι «δεν είχε υπάρξει παρόμοιο περιστατικό μέσα στο σχολικό χώρο και πως οι δυο μαθητές δεν είχαν εκδηλώσει καμία παραβατική συμπεριφορά».
Τέλος, ο κ. Δημητρέλος τόνισε ότι «θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τη σχολική μονάδα αλλά και τους εμπλεκόμενους μαθητές με οτιδήποτε χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση