GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία για πρώην αστέρα της F1 - Πέθανε η κόρη του στα 21 της χρόνια - ΦΩΤΟ

Την ανείπωτη θλίψη του για τον χαμό της 21χρονης κόρης του Ίλα εξέφρασε ο πρώην πρωταθλητής της F1 Τζόντι Σέκτερ. Ο Σέκτερ, γεννημένο...

Την ανείπωτη θλίψη του για τον χαμό της 21χρονης κόρης του Ίλα εξέφρασε ο πρώην πρωταθλητής της F1 Τζόντι Σέκτερ.

Ο Σέκτερ, γεννημένος στο Ιστ Λόντον της Νότιας Αφρικής, αγωνίστηκε στη Fomrula 1 από το 1972 έως το 1980 και κέρδισε το Πρωτάθλημα των Οδηγών το 1979 με τη Ferrari. Συνολικά έλαβε μέρος σε 113 Γκραν Πρι με 1ο το Γκραν Πρι των ΗΠΑ του 1972 και τελευταίο το ίδιο Γκραν Πρι του 1980. Την 1η νίκη την πέτυχε στο Σουηδικό Γκραν Πρι του 1974 και την τελευταία στο Ιταλικό Γκραν Πρι του 1979.

Η Ίλα Σέκτερ ήταν το πέμπτο από τα έξι παιδιά του πρωταθλητή και πέθανε στον ύπνο της στο σπίτι της την προηγούμενη Πέμπτη έπειτα από υπερβολική δόση. Εικάζεται ότι πρόκειται για ατύχημα και, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σέκτερ και της συζύγου του Κλερ, έχασε τη μάχη με τους εθισμούς της.

"Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και εντελώς διαλυμένη από τον χαμό της Ίλα" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των γονιών της 21χρονης. Όπως σημειώνουν, η κόρη τους ήθελε να είναι καθαρή, υγιής και χαρούμενη και μια ημέρα μετά τον θάνατό της αναμενόταν να ξεκινήσει την προσπάθεια απεξάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση