GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κολομβία: Δήμαρχος ο "Ποιητής"... αντάρτης του FARC!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας «Θα επιστρέψω. Και θα είμαστε εκατομμύρια»! Εμιλιάνο Ζαπάτα Ο Guillermo Enrique Torres Cueter, εξελέ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Θα επιστρέψω. Και θα είμαστε εκατομμύρια»!

Ο Guillermo Enrique Torres Cueter, εξελέγη Δήμαρχος στην...
Τουρμπάκο της Κολομβίας (πόλη 70.000 κατοίκων).


Αντάρτης των "Επαναστατικών Ένοπλων Δυνάμεων Κολομβίας - Λαϊκός Στρατός" (Revolutionary Armed Forces of Colombia—People's Army - FARC), γνωστός ως ο αντάρτης "Ποιητής", ή "Τραγουδιστής", μέλος του Γενικού Επιτελείου "Μέτωπο 19" του μυθικού Κομαντάντε της Κολομβιανής Αντίστασης Simón Trinidad, σήμερα φυλακισμένος στις ΗΠΑ (Ομοσπονδιακές φυλακές του Κολοράντο ADX Florence), όπου εκδόθηκε ως τρομοκράτης και καταδικάστηκε σε 60 έτη κάθειρξης.
Η κυβέρνηση ναρκεμπόρων της μαριονέτας των ΗΠΑ Alvaro Uribe Velez, δέχθηκε ένα ηχηρό χαστούκι που έχει τεράστιες διαστάσεις, στις χθεσινές Δημοτικές εκλογές στην Κολομβία.
Πραγματικό τσουνάμι οι εξελίξεις στην "αυλή" των ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική [Βλέπε σε: Η Λατινική Αμερική μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε!].
Ο άνεμος του "El Libertador" Σιμόν Μπολίβαρ, του Sandino, του Εμιλιάνο Ζαπάτα, του Τσε, του Φιντέλ, του Τσάβες... γίνεται θύελλα σ' ολόκληρη τη Λατινική Αμερική.
Ακόμη και η Μεδεγίν των 2,5 εκατομμυρίων, το κάστρο του ναρκέμπορα Alvaro Uribe, το οχυρό του "Ουριμπισμού" έπεσε.
Όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της Κολομβίας έπεσαν, καταλήφθηκαν από την αριστερά. Προσοχή... στην αριστερά χωρίς εισαγωγικά που δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ το κοινό με την κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή "αριστερά", του "εκσυγχρονισμού και των μεταρρυθμίσεων", των "δικαιωματικών", των "ατομικών δικαιωμάτων", των "ανοιχτών συνόρων", των τραπεζιτών, του 4ου Ράιχ.

Στην πρωτεύουσα Μπογκοτά των 7 εκατομμυρίων, Δήμαρχος η Claudia López της Συμμαχίας Πράσινων με 35,24%.

Στο Σαντιάγο ντε Κάλι των 2,5 εκατομμυρίων κατοίκων, Δήμαρχος ο γιατρός Jorge Iván Ospina, με 37,93%.
Δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια... Σπούδασε στο Δωρεάν Πανεπιστήμιο της Κούβας που θεσμοθέτησε ο Φιντέλ, για όλους τους άπορους νέους από ολόκληρη τη Λατινική Αμερική.

Στην Κούκουτα του 1 εκατομμυρίου, ο ακτιβιστής Jairo Tomás Yañes, με 34,23%.

Στη Μεδεγίν των 2,5 εκατομμυρίων, Δήμαρχος ο ανεξάρτητος Daniel Quintero με 38,26%, στο κάστρο του ναρκέμπορα Alvaro Uribe κι εναντίον του εκλεκτού του υποψήφιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση