GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H χρεοκοπία του Thomas Cook διέλυσε τον γάμο, ο Ροντ Στιούαρτ τον έφτιαξε - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Είδαν τον γάμο των ονείρων τους να διαλύεται μετά τη χρεοκοπία του Thomas Cook. H Σάρον Κουκ και ο Άντριου από το Λίβερπουλ αναμενότα...

Είδαν τον γάμο των ονείρων τους να διαλύεται μετά τη χρεοκοπία του Thomas Cook. H Σάρον Κουκ και ο Άντριου από το Λίβερπουλ αναμενόταν να παντρευτούν στο "Caesars Palace" στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, η χρεοκοπία του κολοσσού του τουρισμού τους γέμισε πανικό καθώς μέσω αυτού είχαν κλείσει τις πτήσεις τους για την αμερικανική πολιτεία.

Η διεύθυνση του πολυτελούς ξενοδοχείου, μόλις ενημερώθηκε για το ζήτημα, κανόνισε τις πτήσεις και διοργάνωσε το γαμήλιο πάρτι. Μάλιστα, φρόντισε ώστε ο θρυλικός Βρετανός καλλιτέχνης Ροντ Στιούαρτ να εμφανιστεί και να τραγουδήσει για τους νεόνυμφους μετατρέποντας πράγματι αυτήν την ημέρα στην καλύτερη της ζωής τους.

Saved by Caesars: British couple gets dream wedding after Thomas Cook collapse https://t.co/AN2MG7rOxK pic.twitter.com/2grFNp3ees

— KSNV News 3 (@News3LV) October 3, 2019

Ο ίδιος ο γαμπρός, μιλώντας στη MailOnline είπε ότι ήταν ένας ονειρεμένος γάμος.

Το ζευγάρι αναμενόταν να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τον γάμο του με τον Thomas Cook, έχοντας δώσει ήδη 9.000 λίρες στις πτήσεις, ωστόσο, όταν χρεοκόπησε η εταιρεία το όνειρο έγινε εφιάλτης. Βλέποντας πως το ενδεχόμενο να ακυρωθεί ο γάμος τους ήταν έντονο, επικοινώνησαν με το "Caesars Palace" που ήρθε σε συνεννόηση με την Delta.

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία συμφώνησε να μεταφέρει το ζευγάρι καθώς και 14 φίλους και συγγενείς από το Λονδίνο στο Λας Βέγκας μόλις τρεις ημέρες πριν από τη γαμήλια τελετή. Το ξενοδοχείο τους προσέφερε σουίτες ενώ έφερε τον Ροντ Στιούαρτ να τραγουδήσει γι' αυτούς, καθώς ο σταρ εμφανίζεται στον συναυλιακό του χώρο αυτό το διάστημα. 

Εκείνος τραγούδησε το "Have I Told You Lately" και κάλεσε τη Σάρον να τραγουδήσει μαζί του. Όλοι καταδιασκέδασαν και συγκινήθηκαν πολύ και έτσι από εφιάλτη έζησαν το όνειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση