GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρια ολυμπιονίκης παντρεύτηκε την αγαπημένη της - Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram - ΦΩΤΟ

Όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τη γυναίκα της ζωής της και επί σειρά ετών σύντροφό της, Dyana Mihaela αντάλλαξε η Κύπρια Ολυμ...

Όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τη γυναίκα της ζωής της και επί σειρά ετών σύντροφό της, Dyana Mihaela αντάλλαξε η Κύπρια Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου.

Ο γάμος που μονοπώλησε τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό. Το "χρυσό" κορίτσι της σκοποβολής παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της φορώντας blue navy σακάκι με μαντιλάκι στο πέτο, λευκό t-shirt και παντελόνι ίδιου χρώματος, παρουσία λιγοστών συγγενών και φίλων.

Μάλιστα, αποκάλυψε η ίδια το γεγονός μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τρυφερά στιγμιότυπα από τη δεξίωση στο πλευρό της αγαπημένης της και την υποσημείωση ότι "σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου".

Οι δυο τους σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα MyLife, γνωρίστηκαν σε καφετέρια στη Λάρνακα, όπου είχαν βρεθεί με κοινούς φίλους. Ο γάμος τους ήταν η επισφράγιση μιας σχέσης που τον Ιανουάριο θα μετρά ήδη τέσσερα χρόνια.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Espresso"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση