GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!» ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ο Νίκος Μαστοράκης για το ρεζίλι με τον Joker...

Nico Mastorakis   ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Το παλαιολιθικο και ρεαλιστικα ξεπερασμενο συστημα εγινε ρεζιλι. Στην εποχη που τα δεκαχρονα βρι...

Nico Mastorakis 
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Το παλαιολιθικο και ρεαλιστικα ξεπερασμενο συστημα εγινε ρεζιλι. Στην εποχη που τα δεκαχρονα βρισκουν ανεξελεγκτα στο Ιντερνετ ολα τα "απαγορευμενα," εχουμε ακομη τη φοβέρα του "ακαταλληλου" στις κινηματογραφικες αιθουσες.
Νηπια βλεπουν τα πτωματα στις ειδησεις αλλα δεν πρεπει να δουν το Joker. Aκουνε ωραιες συζητησεις απο την κ. Ζηνα, την κ. Στεφανιδου και αλλες κυριες, αλλα θα περιμενουν πολλα χρονια για να μπουν στη σκοτεινη αιθουσα με φωτεινα δειγματα "ακαταλληλου," ωστε με ιδιαιτερη ηδονη να απολαυσουν τον απαγορευμενο καρπο.
Ρεζιλι εγινε η πολιτεια, με τις δυο κυριουλες του Υπ.Πολ. να στελνουν αστυφυλακες για να βγαλουν απο το σινεμα δεκαπενταχρονους... εγκληματιες που τολμησαν, τα θρασυτατα υποκειμενα, να καταλληλεψουν το ακαταλληλο, χωμενοι βαθεια στον καθισμα τους, οσο παιζοταν ο ακαταλληλος Joker.
Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι οι νεαροι παραβατες του παλαιολιθικου νομου, θα γυρισαν σπιτι σαν βρεγμενες γατες, θα ανοιξαν το λαπτοπ και θα κατεβασαν απο το πλησιεστερο πειρατικο site την ταινια.
Νομοι σδαν κι αυτους που συζηταμε, εγιναν τοτε που μονο στο σινεμα μπορουσε καποιος να δει ενα φιλμ. Η τηλεοραση εχει καταλυσει/καταργησει καθε πρακτικη και ηθικη εφαρμογη του, ακομη περισσοτερο μαλιστα που σημερα ενας 15χρονος ξερει και κανει περισσοτερα απο εναν εικοσαχρονο των 70s.
Ο tempora, o mores.
Καταλληλη εποχη για να μαθουν οι νομοθετες πώς γινεται η τρυπα στο νερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση