GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Novartis: Καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Μανιαδάκης

Της Άννας Κανδύλη, Ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης καταθέτει αυτή την ώρα στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για τ...

Της Άννας Κανδύλη,

Ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης καταθέτει αυτή την ώρα στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Μανιαδάκης, πρώην προστατευόμενος μάρτυρας που στη συνέχεια κατέστη κατηγορούμενος στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, έχει καταγγείλει ότι δέχτηκε πιέσεις για να ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα.

«Ξεκίνησε μια διαδικασία ασκήσεως έντονων, επανειλημμένων κι επίμονων πιέσεων προς το πρόσωπο μου προκειμένου να μοιραστώ με τους εισαγγελείς πληροφορίες και μαρτυρίες αναφορικά με έκνομες πράξεις πολιτικών προσώπων.» είχε πει σε συνέντευξη του συμπληρώνοντας πως ένιωσε φόβο για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Τη δίωξη του τη χαρακτηρίζει πολιτική ενώ υποστηρίζει ότι δέχθηκε πιέσεις για να εμπλέξει στην υπόθεση τον Αντώνη Σαμαρά , τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση