GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Novartis: Καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Μιχάλης Καλογήρου

Της Άννας Κανδύλη, Ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρής και Λ. Σοφουλάκη καταθέτει αυτή την ώρα ο πρώην υπουργός Δ...

Της Άννας Κανδύλη,

Ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρής και Λ. Σοφουλάκη καταθέτει αυτή την ώρα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τις καταγγελόμενες παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis.

Στον κ. Καλογήρου είχε αναφερθεί ο Γ. Αγγελής υποστηρίζοντας ότι διάφορες πρωτοβουλίες που είχε δρομολογήσει ο πρώην υπουργός για απομάκρυνση της Ελένης Τουλουπάκη από την Εισαγγελία Διαφθοράς διαπίστωσε πως υπήρχε κάποια «υπέρτερη αρχή» που τις εμπόδιζε. Είχε πει επίσης ότι σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο ίδιος μαζί με την τότε Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, ο Μ. Καλογήρου εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τους μέχρι τότε χειρισμούς τόσο της Ελένης Τουλουπάκη όσο και του “Ρασπουτιν”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αγγελής σε αναφορά του τον περασμένο Ιανουάριο είχε υποστηρίξει πως ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης ήταν ενήμερος για «τον δικονομικώς στραβό δρόμο», που είχε λάβει η ανακριτική πορεία της υπόθεσης Novartis, αλλά και για το εν γένει «αλαλούμ» που επικρατούσε στη Εισαγγελία Διαφθοράς».

Ο Μιχάλης Καλογήρου είχε απαντήσει τότε ότι ότι η μόνη ενημέρωση που είχε από τον αντιεισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση Novartis ήταν μόνο «η άποψή του σε σχέση με δημοσιεύματα, καθώς και η προσωπική του νομική άποψη σχετικά με τη μελλοντική συγχώνευση των ειδικών εισαγγελιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση