GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαράκη: Έχουμε προσλάβει πάνω από 30.000 αναπληρωτές - Τι είπε για τα κενά στα σχολεία

“Αυτή τη στιγμή έχουμε προσλάβει πάνω από 30.000 αναπληρωτές”, είπε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στον Realf...

“Αυτή τη στιγμή έχουμε προσλάβει πάνω από 30.000 αναπληρωτές”, είπε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο.
“Μετά από την πρόσφατη τρίτη μικρότερη φάση προσλήψεων καταγράφουμε εκ νέου τα κενά και αναμένουμε την τρίτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών στις επόμενες 15 ημέρες... Κανείς δεν προτάσσει τίποτα παραπάνω από τη φυσική παρουσία και εννοείται ότι είναι αυτονόητη υποχρέωση του κράτους να επεμβαίνει άμεσα, όπως έγινε”, σημείωσε η κ. Ζαχαράκη.
Ερωτηθείσα για το πόσα είναι τα κενά στα σχολεία αυτή τη στιγμή, η υφυπουργός Παιδείας απάντησε: “Αυτή τη στιγμή έχουμε ζητήσει από τους περιφερειακούς μας διευθυντές αφού κάνουν τις πρώτες τοποθετήσεις να έχουμε μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα κενά. Όποιος ξέρει την εκπαίδευση ξέρει ότι υπάρχουν διαδικασίες και επίσης όποιος ξέρει την εκπαίδευση, ξέρει και τι σημαίνει δέσμευση”.
Σχετικά με τους διορισμούς η κ. Ζαχαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων: “Προχωράμε και με τη συνδρομή του ΑΣΕΠ, γιατί σε αυτή τη φάση είμαστε στην αξιολόγηση των πινάκων στους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή. 4.500 άτομα τα οποία θα διοριστούν μετά από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ... Θα κάνουμε αποτύπωση των κενών σε όλη την Ελλάδα και σε συνδυασμό και με τις δημογραφικές τάσεις θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε πότε και πόσες θα είναι οι διαδικασίες, πόσοι θα είναι οι διορισμοί στη Γενική Αγωγή”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση