GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγκούσης για "Τζόκερ": Ψευδώς με κατηγόρησαν για να συσκοτίσουν την αλήθεια

"Για εμάς υπάρχει σκάνδαλο, δεν υπάρχει σκευωρία" δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής, Γιάννης Ρα...

"Για εμάς υπάρχει σκάνδαλο, δεν υπάρχει σκευωρία" δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής, Γιάννης Ραγκούσης στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι "θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εάν από μία υπόθεση προκύψει ένας αθώος, δεν σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση ήταν σκευωρία. Δεν σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση δεν είχε τα χαρακτηριστικά σκανδάλου που έπρεπε πάση θυσία να διερευνηθεί. Όταν λες ότι υπάρχει σκευωρία, λες ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο, λες ότι δεν υπάρχει καν θέμα διερεύνησης ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών".
Ερωτηθείς για το Τζόκερ σχολίασε ότι "ψευδώς με κατηγόρησαν για να συσκοτίσουν την αλήθεια για κάτι πολύ χειρότερο, ότι ο νόμος βάση του οποίου πραγματοποιήθηκαν αυτές οι έφοδοι σε κινηματογράφους ήταν δικός μου. Ποτέ δεν ήμουν υπουργός Πολιτισμού".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση