GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρανάκης: Η ΝΔ δεν κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης για Πολάκη και Τζανακόπουλο

“Δεν κατέθεσε η ΝΔ αίτημα εξαίρεσης (για τον κ. Πολάκη και τον κ. Τζανακόπουλο). Δεν μπορώ να πω περισσότερα, είναι δικονομικό αδίκημα αυ...

“Δεν κατέθεσε η ΝΔ αίτημα εξαίρεσης (για τον κ. Πολάκη και τον κ. Τζανακόπουλο). Δεν μπορώ να πω περισσότερα, είναι δικονομικό αδίκημα αυτή τη στιγμή να σας μιλήσω για θέματα της Επιτροπής, είναι λάθος, έχω συνέπειες του νόμου αν το κάνω αυτό”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο.
“Αυτό που μπορώ να σας πω διαδικαστικά είναι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σε μία τέτοια διαδικασία ελέγχων και ελεγχόμενος ταυτόχρονα. Άλλωστε προβλέπει και η ποινική δικονομία ότι εάν κάποιος εξεταστεί ως μάρτυρας, όχι κληθεί εάν εξεταστεί, δεν μπορεί να αποτελεί και μέλος της διαδικασίας πρoανάκρισης ή της προκαταρκτικής”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κυρανάκης.
Στο ερώτημα τι έχει να πει για την φράση ότι ‘υπάρχει συμπαιγνία ΝΔ - ΚΙΝΑΛ’, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε μεταξύ άλλων: “Ο καθένας μπορεί να παίζει το θέατρο του. Αν θέλαμε να στήσουμε μία μάχη εντυπώσεων και να βγαίνουμε την επόμενη μέρα και να λέμε ο ένας έκανε αυτό, ο άλλος έκανε το άλλο και να προσπαθούμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και μόνο, θα γινόταν μία άλλη διαδικασία ανοικτή, θα βάζαμε και κάμερες μέσα, θα είχαμε τους δημοσιογράφους. Εδώ, είναι μία πολύ σοβαρή διαδικασία προανακριτική, κλειστή, χωρίς δημοσιότητα, η οποία συζητά για ένα κατηγορητήριο. Τι λέει το κατηγορητήριο; Ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος αυτή τη στιγμή διερευνάται για τέσσερα αδικήματα... Αν θέλει τώρα ο κ. Πολάκης να πει ‘συμπαιγνία’, να πει τα υπόλοιπα ‘γαλλικά’ που ανέφερε χθες, έχει όλους τους χώρους εκτός αυτής της αίθουσας να το κάνει. Μέσα σε αυτή την αίθουσα πρέπει όλοι να φερόμαστε με τον τρόπο που αρμόζει σε μία τέτοια διαδικασία και τον τρόπο που αρμόζει στη Βουλή των Ελλήνων”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση