GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι δεν βρήκε τον λογαριασμό, θα μπορούσε να τον ανοίξει σε μια νύχτα ως υπουργός

"Καμία βάση δεν έχει το αίτημα για εξαίρεση, η μόνη μέριμνα της ΝΔ είναι να μην βρεθούν οι μάρτυρες οι πρώτοι απέναντι στον Τζανακόπ...

"Καμία βάση δεν έχει το αίτημα για εξαίρεση, η μόνη μέριμνα της ΝΔ είναι να μην βρεθούν οι μάρτυρες οι πρώτοι απέναντι στον Τζανακόπουλο και τον Πολάκη, επειδή υπάρχει και η νομική κατάρτιση από τη μία και η εις βάθος γνώση των ζητημάτων από την άλλη. Είναι μια διαδικασία που ανοίγει ένα πολύ κακό προηγούμενο, διότι το επόμενο είναι να μας ζητήσει η ΝΔ να μας ορίζει τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους, ενδεχομένως και τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, είναι ανεπίτρεπτα και ανήκουστα κοινοβουλευτικά και τυπικά. Το μόνο που κατάφεραν είναι να αυξήσουν κατακόρυφα την καχυποψία σε σχέση με το αν θέλουν να χυθεί φως ή όχι γύρω από αυτή την υπόθεση" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Παππάς στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου σχολίασε ότι "η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ήδη παράξει αποτελέσματα. Ο κ. Δένδιας να κατεβάσει λίγο τους τόνους όταν απευθύνεται στο ΣΥΡΙΖΑ διότι επί κυβερνήσεως ΝΔ είχε και τυπικά γίνει αποδοχή του status quo της διπλής ονομασίας".
"Άκουσα τον κ. Σταϊκούρα και δεν πίστευα στα αυτιά μου με αυτά που σας έλεγε" τόνισε.
"Οι ρυθμοί ανάπτυξης που πετύχαμε ήταν μεγαλύτεροι από τον μέσο όρο της Ε.Ε., τους πέτυχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ένα μείγμα ισορροπημένης δημοσιονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής. Δυστυχώς και στον τελευταίο αναπτυξιακό νόμο είχαμε όλα τα συστατικά της συνταγής, η οποία εφαρμόστηκε και έφερε τη στασιμότητα και την ύφεση. Η ιδέα ότι απλώς βγάζοντας τις υποτιθέμενες νάρκες μπροστά από τους επενδυτές, το κράτος έχει κάνει το χρέος του, είναι μια ιδέα που έχει δοκιμαστεί διεθνώς και δεν έχει αποδώσει" συμπλήρωσε.
"Αν έπρεπε κάτι να κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ, ήταν να αξιοποιήσει το κεκτημένο έδαφος μείωσης πλεονασμάτων. Και επειδή είχε κατακτηθεί αυτό το έδαφος και άκουσα και τον κ. Σταϊκούρα να λέει ότι δεν βρήκε τον λογαριασμό, θα μπορούσε να τον ανοίξει σε μια νύχτα. Έτσι δεν είναι; Εφόσον ήταν υπουργός. Απλά δεν είχαν την πολιτική βούληση, διότι το πρώτο πράγμα που έκανε ο κ. Μητσοτάκης ήταν να ανεβάσει τα πλεονάσματα ξανά στο 3,5%" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση