GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσακνής για τη συνεργασία του με Ζουγανέλη, Παπαδόπουλο και Δήμου

Σε ένα από τα πιο γραφικά στενά της Πλάκας, στην ωραιότερη street art γειτονιά του ιστορικού κέντρου, στήνεται από την αρχή ένα νέο μουσι...

Σε ένα από τα πιο γραφικά στενά της Πλάκας, στην ωραιότερη street art γειτονιά του ιστορικού κέντρου, στήνεται από την αρχή ένα νέο μουσικό στέκι.
Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν σε μία γκάμα μουσικών ειδών στην «Οδό Λυσίου».
Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα και τόνισε "είμαστε μια δυνατή ομάδα, φαινομενικά ετερόκλητη αλλά απολύτως συμπληρωματική".
"Το κάθε μέλος της παρέας προσφέρει κάτι διαφορετικό" πρόσθεσε.
"Ο Λαυρέντης για μένα ήταν κάτι ιδιαίτερο, πολύ σημαντικό, ήταν το μισό κομμάτι της μουσικής μου ζωής. Και δεν θα λείπει από το πρόγραμμα αυτό, δεν είναι δυνατόν να λείψει όπως δεν έλειπε ποτέ από δικά μου προγράμματα και άλλων συναδέλφων" υπογράμμισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση