GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιάρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας προσπαθούν με τραμπουκισμούς να πετάξουν την μπάλα αλλού

“Νομίζω ότι λίγο ή πολύ θα περίμενε κανείς αυτή την αντίδραση από την πλευρά των στελεχών της αντιπολίτευσης. Το λέω αυτό διότι όταν βρίσ...

“Νομίζω ότι λίγο ή πολύ θα περίμενε κανείς αυτή την αντίδραση από την πλευρά των στελεχών της αντιπολίτευσης. Το λέω αυτό διότι όταν βρίσκεται κανείς στριμωγμένος προσπαθεί είτε πολώνοντας το κλίμα, είτε δημιουργώντας γεγονότα να μετατοπίσει τη συζήτηση και να υπάρχει ενδεχομένως μία άλλη γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα”, είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, αναφερόμενος στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή την εξαίρεση του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Παύλου Πολάκη από την Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.
“Αλλά πείτε μου σε ποια λογική στέκει πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται σε μία συζήτηση, αν θέλετε σε μία προανακριτική επιτροπή ως συμμετέχοντες ή ότι έχουν κάποιο ρόλο σε όλη αυτή την υπόθεση, θα μπορούσε ταυτόχρονα να είναι και μέλη αυτής της επιτροπής; Πού βρίσκεται αυτή η λογική και πώς είναι δυνατόν να μιλάνε με τέτοιους όρους και με τέτοιους χαρακτηρισμούς οι κύριοι συνάδελφοι βουλευτές; Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι η γνωστή πρακτική την οποία έχει υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι έρχονται από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τσίπρα, που με μία υπεραπλούστευση της γενικότερης πραγματικότητας προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα κάπου αλλού με τη γνωστή ημιμάθεια, με τους γνωστούς τραμπουκισμούς, με τη γνωστή ειρωνεία, χωρίς να βλέπουν τα προφανή που είναι οι βασικοί κανόνες της Δημοκρατίας, είναι οι βασικοί κανόνες της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και βεβαίως είναι αυτό που περιμένουν οι Έλληνες πολίτες από εμάς”, σημείωσε ο κ. Τσίαρας και πρόσθεσε:
“Από όσο ξέρω υπήρξε μία ψηφοφορία μεταξύ των μελών της προανακριτικής επιτροπής και από τη στιγμή που ήταν αναφερόμενα πρόσωπα οι δύο για αυτό τον λόγο και εξαιρούνται... Υπήρξε ακόμη, εάν θυμάμαι καλά, και από την επιτροπή που έγινε για το Βατοπέδι το 2008, όπου είχαν εξαιρεθεί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τότε, ακριβώς για τον λόγο ότι οι ίδιοι υπήρξαν μάρτυρες σε αυτή τη διαδικασία. Άρα, ας μην λέμε τέτοια πράγματα. Ας το κρίνουμε με την κοινή λογική. Κατά πόσο άτομα τα οποία έχουν μία συγκεκριμένη εμπλοκή σε ό,τι αφορά τη θέση τους ή τον ρόλο τους στην προηγούμενη περίοδο σε μία υπόθεση, μπορούν να είναι και μέλη μίας επιτροπής που εξετάζει την υπόθεση; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογική απάντηση πέραν μίας συγκεκριμένης και νομίζω ότι πρέπει κανείς να σταθεί εκεί... Τότε προφανώς θα έπρεπε και πρόσωπα τα οποία έχουν εμπλακεί στη συγκεκριμένη υπόθεση σε προηγούμενο χρόνο να ήταν και από την πλευρά της ΝΔ για παράδειγμα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής. Το είδατε αυτό να συμβαίνει;”
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση