GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλαζάκη για την υπόθεση “Τζόκερ”: Ήταν ένα ψέμα τόσο πασιφανές που εύκολα κατέπεσε

“Μου έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, δεν είναι πρώτη φορά και νομίζω ότι είναι ένα σύστημα που δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον, να ...

“Μου έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, δεν είναι πρώτη φορά και νομίζω ότι είναι ένα σύστημα που δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον, να ανακαλείς αν αυτός αντιδράσει όπως αντιδρώ εγώ και να προχωράει έτσι. Η ζημιά της προπαγάνδας έχει γίνει”, είπε μεταξύ άλλων η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο, αναφερόμενη στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου περί εμπλοκής της στις καταγγελίες για την παρουσία ανηλίκων ανάμεσα στους θεατές της ταινίας Τζόκερ.
“Και ο κ. Μπογδάνος και η κ. Μπακογιάννη απολογήθηκαν σε αυτό και ανακάλεσαν, γιατί ήταν ένα ψέμα τόσο χονδροειδές και πασιφανές που εύκολα κατέπεσε”, σημείωσε η κ. Βλαζάκη και πρόσθεσε:
“Δεν γίνεται όμως με άλλα fake news, αυτό μόνο θέλω να σας πω. Και πώς γίνεται να εμπιστεύονται πηγές που καλύπτονται πίσω από το επίθετο ανεύθυνες”.
Στο ερώτημα εάν επικοινώνησε μαζί της ο κ. Μπογδάνος, η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού απάντησε: “Δεν μίλησα με κανέναν από τους δύο”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση