GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς για προανακριτική: Η ΝΔ δεν χρειάζεται τις δικές μας ψήφους για να προχωρήσει

"Θα ήταν πολύ αστείο να έβγαινα ας πούμε σε ραδιοφωνική εκπομπή την επόμενη της ψηφοφορίας και να με ρωτούσατε 'μα κ. Παππά ψηφί...

"Θα ήταν πολύ αστείο να έβγαινα ας πούμε σε ραδιοφωνική εκπομπή την επόμενη της ψηφοφορίας και να με ρωτούσατε 'μα κ. Παππά ψηφίσατε ένα κείμενο που λέει ότι είστε σκευωροί;', αντιλαμβάνεστε ότι θα ήταν τουλάχιστον αλλοπρόσαλλο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Η ΝΔ δεν χρειάζεται τις δικές μας ψήφους για να προχωρήσει. Χαιρόμαστε που κάνει αυτή την κίνηση διότι θα δοθεί η ευκαιρία στο Πανελλήνιο να ακούσει από πρώτο χέρι ξανά τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση και νομίζω ότι το ρίξιμο των τόνων από την κυβερνητική πλειοψηφία ήταν διαφαινόμενο και το γεγονός ότι δεν τόλμησαν να συμπεριλάβουν το όνομα του Αλέξη Τσίπρα στην πρότασή τους, φέρνει στο νου όσων παροικούμε την Ιερουσαλήμ εκείνη την περίφημη φράση που είχε πει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη για τον κ. Πάνο Καμμένο" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Παππάς στον Realfm 97,8.
"Να περιμένουμε να δούμε τι θα πει και πώς θα τα εξηγήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο όλης αυτής της ιστορίας επειδή έκανε εκείνη τη δήλωση έξω από το Μαξίμου" πρόσθεσε.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα είπε για το προσχέδιο του προϋπολογισμού ότι "το προσχέδιο του προϋπολογισμού έχει ένα καρφί που σου μπαίνει στο μάτι όταν το κοιτάς και αυτό είναι το ύψος των πλεονασμάτων το 3,5% σε αντιπαραβολή με το 2,5% που εμείς είχαμε κατακτήσει και οργανώσει".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση