GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βόλτα του Μητσοτάκη στην Αριστοτέλους, οι selfies και η αποκάλυψη για τον τραυματισμό του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τον καλοκαιρινό καιρό εκμεταλλεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έκανε μία βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους, μετά τη δοξολογία που παρακ...

Τον καλοκαιρινό καιρό εκμεταλλεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έκανε μία βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους, μετά τη δοξολογία που παρακολούθησε στον Άγιο Δημήτριο και τα εγκαίνια της έκθεσης για τον Άγιο Δημήτριο, στο ΥΜΑΘ.

Ο Πρωθυπουργός περπάτησε στο πλακόστρωτο της Αριστοτέλους, έβγαλε φωτογραφίες με περαστικούς, αλλά και με πρόσφυγες που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης.

«Συνέχισε έτσι», «είσαι δυνατός», «πρωθυπουργός μέχρι τα 100» του φώναξαν πολίτες.

Ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς το Ολύμπιον όπου τον περίμεναν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελόκηπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο γραμματέα της ΚΟ την ΝΔ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ. Ήπιε εσπρέσο και είχε μια σύντομη συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Με τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Κυρίζογλου η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εκλογές της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ.

Πάντως, όταν η συζήτηση χαλάρωσε, ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι φορά έναν μικρό νάρθηκα στο μικρό του δάχτυλο, καθώς τραυματίστηκε σε παιχνίδι μπάσκετ.

Ο Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι η πόλη γιορτάζει σήμερα με καλό καιρό, ενώ όπως είπε για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην ιδιαίτερα πατρίδα του, την Κρήτη.

Πηγή/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση