GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Sin Boy μπήκε ξανά στο στόχαστρο της οικογένειας Παντελίδη - Το βιντεοκλίπ που άναψε... φωτιές

Στο στόχαστρο της οικογένειας Παντελίδη βρέθηκε ο Sin Boy. Ο εκκεντρικός ράπερ, χωρίς να ζητήσει σχετική άδεια, χρησιμοποίησε τραγούδ...

Στο στόχαστρο της οικογένειας Παντελίδη βρέθηκε ο Sin Boy. Ο εκκεντρικός ράπερ, χωρίς να ζητήσει σχετική άδεια, χρησιμοποίησε τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή στο νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι με τίτλο "Desole" μέσω του οποίου συστήθηκε εκ νέου στο κοινό με το νέο καλλιτεχνικό του όνομα Lil Jesus.

Ο ράπερ εμφανίζεται να κρατά ένα κασετόφωνο περασμένης δεκαετίας, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται το ρεφρέν από το κομμάτι του Παντελή Παντελίδη "Τα σχοινιά σου".

Μάλιστα, ο Παντελίδης αναφέρεται και στους στίχους του τραγουδιού "Desole" όπως και ο Στέλιος Καζαντζίδης, με τον Sin Boy να λέει ότι "τους έφαγαν".

O ράπερ πριν από περίπου έναν μήνα είχε κάνει ένα σχόλιο στον λογαριασμό του στο Instagram ξεσηκώνοντας αντιδράσεις από την πλευρά των θαυμαστών του Παντελίδη, αλλά και στους συγγενείς του. Αυτή τη φορά επανέρχεται στο προσκήνιο με την απόφασή του να παίξει στο βιντεοκλίπ του ένα από τα μεγάλα σουξέ του καλλιτέχνη που έφυγε νωρίς χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Αρχικά υπήρξε η φήμη ότι ο αδελφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος είχε δώσει προφορική άδεια, αλλά τελικά αυτό διαψεύστηκε.

Η οικογένεια θορυβημένη, ανάρτησε στα social media επίσημη ανακοίνωση:

"Προς ενημέρωση του κοινού, ποτέ η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν έδωσε άδεια για την οποιαδήποτε χρήση των τραγουδιών του Παντελή". Εξοργισμένη μάλιστα, η Αθηνά Παντελίδη, σε δηλώσεις της σε site είπε χαρακτηριστικά:

"Ούτε δόθηκε άδεια ούτε ζητήθηκε ποτέ άδεια από κανέναν. Καλό θα ήταν να μην διαδίδονται αυτά τα πράγματα".

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Espresso"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση