GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της ποπ σταρ Sulli - Στο μικροσκόπιο των αρχών το σημείωμα που βρέθηκε σπίτι της

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η γνωστή ποπ σταρ "Sulli". Ο μάνατζερ της την αναζητούσε στα τηλέφωνα από το απόγευμα της Κυρια...

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η γνωστή ποπ σταρ "Sulli". Ο μάνατζερ της την αναζητούσε στα τηλέφωνα από το απόγευμα της Κυριακής και επειδή δεν απαντούσε, πήγε σπίτι της και τη βρήκε νεκρή.

Σύμφωνα με το cnn.com, αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι όλα δείχνουν ότι η 25χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια από τη Νότια Κορέα "μάλλον αυτοκτόνησε, αλλά ακόμα εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα. Η έρευνα συνεχίζεται".

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε και ένα σημείωμα στο σπίτι, του οποίου το περιεχόμενο επίσης εξετάζεται, όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί.

Η "Sulli", της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Choi Jin-ri, ήταν ηθοποιός σε παιδικές σειρές και ταινίες αρχικά, ενώ το 2009 έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια ως μέλος της ομάδας κοριτσιών f X.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση