GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Νέο ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ιπποκράτειο” για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου. Όπως αναφέρεται, ...

Νέο ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ιπποκράτειο” για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου.
Όπως αναφέρεται, ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, και υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη, έπειτα από την κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.
Διαβάστε αναλυτικά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν:
Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής :
- Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.
- Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.
Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση