GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "άγνωστη" διαμάχη του Έρικσον με τον Φέργκιουσον - Οι αποκαλύψεις του Σουηδού στους Times

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σε συνέντευξή του στους «Times» αποκάλυψε τον διάλογο και τη διαμάχη που είχε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν...

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σε συνέντευξή του στους «Times» αποκάλυψε τον διάλογο και τη διαμάχη που είχε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν ο Σουηδός ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Πρόκειται για ένα περιστατικό στη διάρκεια της προετοιμασίας για το Μουντιάλ του 2006, το οποίο αφορούσε στη χρησιμοποίηση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό στο μετατάρσιο.

«Με τον Άλεξ, το τρομερό ήταν ότι πάντα όταν ήταν θυμωμένος, σε έπαιρνε τηλέφωνο στις 7:00 το πρωί ή νωρίτερα. Και ποτέ δεν σου έλεγε ''Γεια σου Σβεν, τι κάνεις;''. Αμέσως άρχισε να φωνάζει.

Μου είπε ''Θα σε σκοτώσω, είσαι τελειωμένος''. Όμως, εκπροσωπούσα την Αγγλία και έπρεπε να τον αντιμετωπίσω. Όταν κάτι είναι σωστό, είναι σωστό και όταν είναι λάθος, είναι λάθος.

Όταν μου είπε ''μην βάζεις τον Ρούνεϊ γιατί θα σε σκοτώσω'', είπα ''Άντε γ..., τι πρόβλημα έχεις;''. Συνέχισε να ουρλιάζει και όταν το έκανε αυτό, δεν είχε κανένα νόημα. Οπότε του είπα: ''Άλεξ, θα πάρω στην αποστολή τον Ρούνεϊ, καλές διακοπές, Ciao, bye''», είπε ο Έρικσον.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση