GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύεται στη Μαγιόρκα ο Ναδάλ - Οι VIP καλεσμένοι και η ιστορία γνωριμίας με την αγαπημένη του Μαρία

Απρόσιτο από το έδαφος, εκτός εάν υπάρχει ειδική άδεια και σχεδόν αδύνατο να φωτογραφηθεί από τη θάλασσα. Είναι το «Σα Φορταλέσα», έν...

Απρόσιτο από το έδαφος, εκτός εάν υπάρχει ειδική άδεια και σχεδόν αδύνατο να φωτογραφηθεί από τη θάλασσα. Είναι το «Σα Φορταλέσα», ένα αποκλειστικό κτήμα με κάστρο του 17ου αιώνα στη Μαγιόρκα, όπου ο Ράφα Ναδάλ θα νυμφευθεί την αγαπημένη του Μαρία Φραντσίσκα Περέγιο, το Σάββατο.

Ένας γοητευτικός γάμος, αλλά πάνω από όλα η ιδιωτικότητα για τον πρωταθλητή του τένις, ο οποίος έχει κάνει σημαία του τη μυστικότητα. Από όλους τους φιλοξενούμενους, μεταξύ των οποίων πολλοί VIP, από τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος ως τον Πάου Γκασόλ και τον Ίκερ Κασίγιας, ζητήθηκε να μη φέρουν τα κινητά τηλέφωνά τους στην τελετή, προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση μη εγκεκριμένων φωτογραφιών.

Ο Ναδάλ και η Μαρία Φραντσίσκα, «Μαίρη» για τους φίλους, θέλουν μια σεμνή τελετή, μακριά από το επίκεντρο της προσοχής. Κάπως σαν την ιστορία αγάπης τους που γεννήθηκε πριν από 14 χρόνια, όταν ήταν και οι δύο έφηβοι. Η μέλλουσα νύφη, φίλη από το σχολείο της αδερφής του Ναδάλ, Μαριμπέλ, η οποία και τους είχε συστήσει, δεν έχει κοινωνικά προφίλ και ασχολείται στο Ίδρυμα Ναδάλ, μετά την περάτωση των σπουδών της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ για μερικά χρόνια εργάστηκε σε αρκετές εταιρείες, στο Λονδίνο. Μια διακριτική νεαρή γυναίκα, που έχει συνοδεύσει τον Ράφα σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.

«Θα παντρέψω δύο ανθρώπους που αγαπιούνται» σχολίασε ο Τομέου Καταλά σύμφωνα με το ant1news.gr, ο ιερέας ο οποίος θα πρωτοστατήσει στο μυστήριο που ο ισπανικός Τύπος έχει ήδη ονομάσει ως «ο γάμος της χρονιάς». Ο Καταλά δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το «Σα Φορταλέσα», την υπέροχη τοποθεσία της τελετής, η οποία θα είναι μια έκπληξη γι΄ αυτόν. Η κατοικία των περίπου 90 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, η οποία φιλοξένησε τον γάμο και άλλων διασημοτήτων, όπως του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ και του μπασκετμπολίστα Ρούντι Φερνάντεθ, υπήρξε επίσης τόπος γυρίσματος διαφόρων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, όπως τα «Cloude Atlas» και «The Night Manager».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση