GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστικός γάμος για σταρ των X-Men - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

O πρωταγωνιστής των ταινιών X-Men Τζέιμς Μακαβόι φέρεται να παντρεύτηκε στα κρυφά με την επί δύο χρόνια αγαπημένη του Λίζα Λιμπεράτι....

O πρωταγωνιστής των ταινιών X-Men Τζέιμς Μακαβόι φέρεται να παντρεύτηκε στα κρυφά με την επί δύο χρόνια αγαπημένη του Λίζα Λιμπεράτι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την επί 11 χρόνια σύζυγό του αλλά ήταν σε διαδικασία διαζυγίου. Δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου το ζευγάρι ανήρτησε φωτογραφίες του στο Instagram για να ανακοινώσει τη σχέση του.

Ένας από τους κοντινούς του φίλους είπε ότι ο σταρ που μας συγκίνησε στην "Εξιλέωση" στο πλευρό της Κίρα Νάιτλι, παντρεύτηκε κρυφά την αγαπημένη του.

Εκείνος πρωταγωνιστούσε στην ταινία του Σιάμαλαν ενώ εκείνη ήταν βοηθός παραγωγής.

Ο σκηνοθέτης Τζέιμι Λόιντ που είναι και κοντινός φίλος του Μακαβόι είπε ότι παντρεύτηκαν στα κρυφά. Αυτήν την εποχή σκηνοθετεί μια παράσταση του Γουέστ Εντ και άκουσε έναν από τους ηθοποιούς να λέει ότι η Λίζα τον επισκέπτεται στις πρόβες τακτικά ενώ αναφέρθηκε σ' αυτήν ως η σύζυγος του Τζέιμς αποκαλύπτοντας ότι παντρεύτηκαν πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση