GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 10 οι νεκροί από τον σεισμό στην Αλβανία

Τους 10 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αλβανία, όπως ανέφερε στον Realfm 97,8 η Γλυκε...

Τους 10 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αλβανία, όπως ανέφερε στον Realfm 97,8 η Γλυκερία Μητροπούλου από το γραφείο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου είπε ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αλβανικών Αρχών, δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ οι τραυματίες είναι 135, εκ των οποίων 12 νοσηλεύονται στο Δυρράχιο και 60 στα Τίρανα.

«Οι περισσότερες ζημιές εντοπίζονται στο Δυρράχιο και σε γύρω περιοχές. Είχαμε πληροφορίες για πολυκατοικίες στο Δυρράχιο και κτίρια στα Τίρανα και τις γύρω περιοχές. Τα αλβανικά μέσα ενημερώνουν ότι συνέχεια ακούγονται φωνές και γίνονται εκκλήσεις για ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι», πρόσθεσε η κ. Μητροπούλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση