GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχος ο πατέρας που ασέλγησε στην 11χρονη κόρη του στην Κρήτη - Μειώθηκε η ποινή του

Την ενοχή ενός πατέρα για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του, όταν εκείνη ήταν 11 ετών, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρή...

Την ενοχή ενός πατέρα για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του, όταν εκείνη ήταν 11 ετών, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 ετών και εννέα μηνών στον άνδρα, μειώνοντας την πρωτόδικη απόφαση, που προέβλεπε φυλάκιση 32 ετών.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το 2015, όταν το κορίτσι κατήγγειλε ότι στην ηλικία των 11 ετών είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Κατά την προηγούμενη ακροαματική διαδικασία, η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια περιέγραψε για μία ακόμη φορά με κάθε λεπτομέρεια τα όσα είχε βιώσει στα χέρια του πατέρα της. Λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης, δε, ξέσπασε πολλές φορές σε λυγμούς.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα κατέθεσε η μεγαλύτερη αδελφή της 22χρονης, ισχυριζόμενη ενώπιον των δικαστών ότι δεν πιστεύει τα όσα καταγγέλλει η αδελφή της. Να σημειωθεί ότι εκείνη ήταν που αποκάλυψε το «μυστικό» της 22χρονης και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Η αδελφή είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι επρόκειτο για σκευωρία, επειδή ο πατέρας τους ήταν αυστηρός, ενώ στο ίδιο πλαίσιο είχαν κινηθεί και οι καταθέσεις της γιαγιάς – μητέρας του κατηγορουμένου- και του θείου.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση