GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της στα Καμίνια - Τι δηλώνει η 48χρονη από το Θριάσιο

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα της παρ’ ολίγον τραγωδίας στα Καμίνια, όπου ένα 14χρονο κορίτσι μαχαίρωσε οκτώ φορές τη μητέρα του...

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα της παρ’ ολίγον τραγωδίας στα Καμίνια, όπου ένα 14χρονο κορίτσι μαχαίρωσε οκτώ φορές τη μητέρα του ενώ εκείνη κοιμόταν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης, μεταξύ μητέρας και κόρης δεν υπάρχει αντιδικία, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που «όπλισε» το χέρι της 14χρονης.

Η μητέρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, ενώ η 14χρονη επέστρεψε στο σχολείο της κατόπιν σχετικής απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα. Παράλληλα όμως παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο.

Η μητέρα έχει επικοινωνήσει με την 14χρονη και το μόνο που επιθυμεί, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, είναι να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το συμβάν.

«Και εγώ θα γίνω καλά, και όλοι θα γίνουμε καλά» επαναλαμβάνει συνεχώς η 48χρονη γυναίκα από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση